GALERIA
Va de “fotos”, ara a la “Galeria” del blog.


El blog d'un mestre, que tot i jubilat, encara, se'n sent, si ha de recollir algunes fotos, ja se sap a què poden fer referència.
Així que en van algunes, espigolades entre les què u encara conserva i trobant-ne a faltar d’altres que l’oportunitat, el moment –o la carència, que en temps no ha estat fàcil, disposar de “càmera”- no permeté de captar.
Hi ha una il·lació cronològica i recullen situacions relacionades amb la docència, clar, encara que no totes de l’aula, també clar. I no cal dir que em posen “tou”, d’emocionat, en recordar persones volgudes –algunes ja no estan entre nosaltres- i moments entranyables viscuts i irrepetibles. 
Clar que a cada “bloguer” encuriosit li farà pensar i imaginar-se coses diferents i pot ser personals i també entranyables. Només això ja em gratificaria. Comencem?

     1.Castelló -Escolapis-1er de batxillerat d’aleshores, 1953!

 


2.Castelló: estudis de magisteri a l’antic edifici de Ribalta.


3.Castelló: companys de promoció -1960-, a les portes de la Normal.
 

    
4.Castelló -Annexa- 1961: primers passos de fer de mestre. 
 


5.Castelló -Annexa- pati: els mateixos xicons, ara en “filera”.6.Castelló -Annexa- pati: ...i fent una “taula” de  gimnàstica.7.El Tormo de Cirat, 1963: la “unitària” masculina, al complet, amb el seu mestre...8.Albocàsser, 1964: amb els amics: el de la fonda, el jutge i el secretari del jutjat.9.Castelló -Annexa- grup: segona època -1966-, a l’escala del pati.          10.Castelló-Annexa- companys: comiat, en traure les oposicions d’Inspecció.                                      
                                        11.València: 1ª promoció de pedagogia -1968-. Als peus de Lluís Vives.12.Girona: acte de jubilació de la Sra. Dilmé, mestra de Llívia -anys setanta-.

13.Girona: acte de jubilació de l’inspector Lluís Mª. Mestras, a Olot, a l’Escola-llar.14.Girona: acte de jubilació del director de Bescanó, Sr. Ruhí.

15.Girona: acte de jubilació de la inspectora Maria Serra.16.València –anys vuitanta-: presentació de programes d’extensió educativa, de la Conselleria.

17.València: acte del programa de “transició de l’escola a la vida activa”. 18.València: visites i intercanvis europeu, en l’activitat de “miniempreses”.

19.València: gent d'Ares, arran de la celebració del 750 aniversari de la conquesta de València per Jaume I.

20.València: l’equip humà dels programes d’extensió educativa, de la Conselleria.


21.València: premis de l’ajuntament de Paterna als escolars.


22.Soler i Godes: homenatge retut al mestre, a Vilafamés.23.Soler i Godes: placa commemorativa a Sant Joan de Moró.
24. Soler i Godes: foto de grup al peu de la placa commemorativa.


25.València: em reconeixen la tasca desenvolupada, com a coordinador de programes educatius.26.València: acte escolar a La Gavina de Picanya –anys noranta.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1739911462910111&set=a.1739562456278345&type=3&theater
Añadir leyenda


27.València: els companys d’Inspecció, als locals del carrer “arquebisbe Mayoral”.28.València: sessió d’estudi, organitzada pel servei d’Inspecció de Conselleria.
29.València: visita del programa europeu Arion,  a Noruega.

30.València: acollida a casa de l’amfitrió noruec, a Osfolt.31.València: paraules d’afecte, en la jubilació de la companya Maricarmen Gisbert.
32.València: acte de jubilació de Rosa Soler. 


 
 33. València: impartint el C.A.P, a la Facultat de Psicologia–anys dos mil-. 
  
 34. Castelló: presentació del llibre “Estrategias...”, a la llibreria “Babel”.

 35. Castelló: retrobament als Escolapis...

36. Castelló: reencontre dels companys de magisteri.
37. València: retrobament amb Dn. Manuel Sanceloni. 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada