10 de maig del 2024

Carta oberta A BONES HORES

 

-complicitat criminal (El País)-

De manera que Biden ha anunciat solemnement que “congela” -que no suspén, ni revoca l’ajuda milionària en armes de destrucció masiva, ara sí!- “congela”, diu, l’enviament de megabombes a l’exèrcit d’ocupació israelià?

Vol dir això que les víctimes -més de cent mil, entre morts, 33.000 i malferits, 78.000- de la població civil indefensa -majoritàriament  dones  i criatures- de Gaza és de responsabilitat directa del president -demòcrata!- dels EEUU? I, per tant, en Netanyahu ha estat només (!) l’executor? I que l’acusació de genocida i d’atemptar contra l’ordre internacional i els drets humans li escau, prioritàriament, al nordamericà i, subsidiàriament, a l’israelià?

Així de segurs ens podem sentir els habitants del planeta amb dirigents “bons”, com en Biden? -Dels tronats i corruptes com Trump no cal parlar-ne ni dels dictadors com Putin o Xin, tampoc-, És només senilitat la seua -de Biden, això d’anar a bacs o comfondre al president egipci...- O es tracta, directament, de perversitat moral d’una clase política, on tot s’hi val per mantenir -se en el poder?

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada