16 de novembre del 2018

Carta oberta INSÒLIT!




L’Audiència de Barcelona ha ordenat (!) la investigació de les càrregues de la policia espanyola de l’1-O, per “excessiva”. I no només això, sinó que retreu als comandaments la manca de valoració de les greus lesions que es produirien a les persones –com així ocorregué- i el deteriorament de la imatge pública de les institucions (!), que es generaria d’unes tals i agressives actuacions –com així passà, també. I encara afegeix, l’auto de l’Audiència, que els agents no haurien d’haver impedit (!) les votacions, tota vegada que –com era conegut- no se’n derivarien conseqüències legals.


Efectivament, acostumats com estàvem a que el govern del PP anava a la una amb els tribunals, en defensar –tapant-se els ulls davant els centenars de vídeos que evidenciaven el contrari- que l’actuació policial, en els luctuosos successos de Catalunya, havia estat  “proporcionada” (!?); que ara no ens avenim a que un tribunal i no un tribunal qualsevol –l’Audiència de Barcelona-, es desmarque d’un tal “mantra” oficial i pose en evidència tot l’entramat de complicitat dels dos poders de l’Estat –pretesament independents-, denunciant-ho.


Certament hi ha camins per recuperar la credibilitat d’una justícia que, últimament, fa aigua per tots el cantons: l’Audiència de Barcelona l’ha trobat. Tant de bo s’estenga l’exemple!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada